High expectations imply utter happiness and bitter disappointment. May we all have both in our lives!

joi, 6 martie 2008

Romania is my country

Am tot stat si m-am gandit ce venues de concerte k lumea avem noi in tara asta si mai cu seama in orasul asta minunat a lu baciu Bucur?

Pana acum, in afara de minunatele Sala Palatului, Sala Polivalenta, Sala Agronomia, Romexpo si Arenele Romane, nu exista variante!

Ah, sa nu uitam de parcuri...cred ca astea is ultima solutie...vara, evident...ca iarna n-ai unde tine un concert decent INDOORS...

Si atunci, de ce sa te mai dai de ceasul mortii plangandu-te ca nu vin nici Children of Bodom nici Dimmu Borgir si alte "metalice" de top in tarisoara noastra? Unde sa cante neamuleeeee? Intr-una din aceste minunate locatii?

Astept cu interes ce o sa iasa pe locului Stadionului National! Mai stii, poate ne trag o mega sala de concerte si intram si noi in randul lumii?! Da da, una unde sa nu fac sport extrem suindu-ma pe boxa ca sa vad si eu ceva...evident cu paza in coasta si cu "pai m-am suit si eu nene ca nu vedeam nimic" pe buze pentru orice eventualitate, nici 'jump around' juma de concert ca sa vad si io fatza aluia de-i cu cantarea de pe scena, nici ceva coate si zambete senzuale pt pletosii "binevoitori" din primele randuri.

In concluzie, eu as zice ca mai intai trebuie sa ne facem griji UNDE ar putea canta metalistii nostri dragi si abia dupa aceea DE CE sau CAND vin/nu vin si de ce se duc la unguri/bulgari si pe la noi nu calca.

Niciun comentariu: