High expectations imply utter happiness and bitter disappointment. May we all have both in our lives!

vineri, 22 ianuarie 2010

Don Pasquale

Nu mai fusesem de mult la operă şi m-am bucurat ca un copil că am ajuns, mai ales ca am avut parte de un spectacol extrem de reuşit, cu două debuturi pe care le-am apreciat ca atare:

tenorul Bogdan Mihai


soprana Aurelia Florian

Am stat lângă o doamnă care mi-a mărturisit că venise din provincie tocmai pentru a îl auzi pe Bogdan Mihai. Cred că era de vârsta părinţilor mei. M-a bucurat atât de mult să văd că în ciuda faptului că se simţea oarecum stingheră printre fiţele bucureştene afişate, trăia cu tot sufletul momentul şi plăcerea de a asculta o voce frumoasă.

Nu pot comenta prea bine cât de frumos a fost spectacolul, dar dacă aveţi ocazia şi plăcerea, încercaţi să îl vedeţi. Deşi, poate, în altă distribuţie, nu va mai avea acelaşi farmec.

Nişte voci tinere în rolurile principale, nişte valori recunoscute în celelalte, toate încununate de o orchestră condusă de un dirijor tânăr şi pasionat.

Şi nişte mâncărică pentru suflet din care mă voi hrăni toată săptămana de muncă viitoare:)

5 comentarii:

sabina spunea...

ai o leapsa de la mine :) http://sabinavarga.com/2010/01/25/radetul-nu-i-ca-vara/

Cati spunea...

Sure, ma ocup, dar deocamdata vad ca www.sabinavarga.com nu merge....poate e datorita schimbarii temei? O sa incerc si cu Mozilla, poate e IE de vina :)

adi spunea...

si tolkien si cats?:)

Cati spunea...

Yeah, you're starting to see a pattern here, huh? :)

Merci de comment!

adi spunea...

eu ti`as multumi daca te`as gasi si pe twitter, fb sau alte dracovenii:D