High expectations imply utter happiness and bitter disappointment. May we all have both in our lives!

luni, 19 octombrie 2009

...si trece

Impresii post-maraton: surprinzător, în ciuda vremii reci şi a ploii, deşi am fost ultima din ştafetă şi mă simţeam oarecum presată de asta (evident racul din mine se manifesta in full splendour), am alergat relativ confortabil şi am scos un timp bun (10 km si jumătate în 58 min, recuperând-mi s-a spus, pentru ca nu aveam ceas-cam 10 min din timpul total al ştafetei).

O experienţă interesantă şi încă un challenge câştigat faţă de mine însămi. Am început să le număr, anul ăsta a fost unul plin: 2 ştafete şi o cursă populară.

Rezultatele finale nu apar încă pe pagina de web a maratonului, dar pentru noi, fetele, a fost o încercare câştigată şi asta e ceea ce contează.

Later edit: mi-a parvenit diploma între timp, ştafeta noastră a ieşit pe 47 din 100 ştafete înscrise :) Good job, girls!

Much later edit: Au gresit diploma, suntem pe 57 pînă la urmă....

2 comentarii:

horace spunea...

Super! :) Felicitari Cati..! Astept un post cu frinturi de ginduri si imagini care iti treceau prin cap (nu respecta ortografia, e chiar de recomandat). Angoase, sperante in timp ce alergai... Alegerea e a ta! :P

PS. Sper ca n-ai racit.

Cati spunea...

Multumesc, will follow up with a post in care descriu experienta...

Nope, I'm good, someone took good care of me. Thanks, A!