High expectations imply utter happiness and bitter disappointment. May we all have both in our lives!

vineri, 10 aprilie 2009

La vita e bella

Intr-adevar, lasand la o parte nervii zilnici pe care ni-i facem de multe ori total aiurea, viata poate fi chiar frumoasa.

Si sunt lucrurile simple care o fac frumoasa. Faptul ca ti-ai cumparat o hainutza vesela, niste cercei hazlii, ca planuiesti o iesire din minunata noastra urbe suprapopulata spre zari mai aerisite, toate astea conteaza. Te fac sa vezi viata altfel. Asa cum ar trebui sa fie de fapt in fiecare zi. Frumoasa. Relaxanta. Vesela. Lipsita de griji. De probleme. De batai de cap. De rutina.

Probabil ca pentru multi a te bucura de un picnic in weekend nu e mare lucru. E doar un picnic. Si totusi, momentul ala e un snapshot de fericire in viata ta. Unul la care te poti intoarce cand esti amarat si te simti coplesit de "ale vietii valuri".

Azi, in drum spre agentia de bilete CFR, am simtit ca ma cuprinde o bucurie tainica. Parca ascundeam un secret de ceilalti, ceva era diferit. Ma simteam plina de elan. Parca as fi putut tine piept la orice. I was ready for the adventure.

Ce bine e sa te poti bucura de micile cadouri pe care ti le face viata: o iesire cu prietenii, chiar si cu trenul, un oras nou, o emotie diferita, o zi departe de the big city. Uitam atat de usor de ele si ne tot gasim surse de autonefericire...

Primavara asta e magica. Sper sa stea pe la noi cat mai mult. Parca si oamenii zambesc mai larg si chiar rad, rad cu pofta, orasul e mai vesel, mai putin cenusiu, vanzatoarele mai putin incruntate si parca si inima ti-o simti mai usoara.

2 comentarii:

DeepBlueSunshine spunea...

Mă bucur că am reuşit să te bucur aşa cu o propunere :) Sometimes, that's all it takes.

Stefania spunea...

ce tare! si eu tot despre asta am scris azi :)) dar in stilul meu :P