High expectations imply utter happiness and bitter disappointment. May we all have both in our lives!

sâmbătă, 4 aprilie 2009

Vorbiti...cu ochii

De curand am fost pusa in situatia de a face un exercitiu care mi s-a parut dificil. Trebuia sa "conversez" cu cineva doar din ochi si sa reusesc sa ma fac inteleasa.

Poate parea usor dar in fapt, ganditi-va ca nu sunt multi cei care pot exprima fidel sentimente si emotii fara a se sprijini de gesturi si cuvinte.

Sunt oameni care te cearta, te adora, te ignora, te consoleaza, te urasc...doar din privire. Si in cazul asta, da, o privire poate face mai mult decat o mie de cuvinte.

Cand ai gresit si el/ea iti arunca o privire sub care simti ca te faci mic mic de tot de rusine si regret. Sau atunci cand in ochii celuilalt dainuie o tristete infinita si o suferinta tainica. Sau cand fericirea din ochii omului de langa tine e atat de evidenta incat te binedispune instantaneu.

Oamenii care pot vorbi elocvent cu ochii au parca ceva magic, un simt aditional, o aura speciala care ii diferentiaza de noi, the others. De aceea, cand avem norocul sa intalnim unul dintre ei, as zice ca ar trebui sa ii pretuim. Sa ne bucuram ca ii cunoastem si ca ne aflam in preajma lor.

Niciun comentariu: