High expectations imply utter happiness and bitter disappointment. May we all have both in our lives!

miercuri, 13 mai 2009

Despre pisici şi FMI (femei)

Mie una mi se pare foarte adevărată afirmaţia potrivit căreia animalul de casă seamănă cu stăpânul.

Iar în cazul pisicilor, afirmaţia e cu atât mai valabilă. Mâţele pare-mi-se, aduc tare bine cu femeile: îs mofturoase, capricioase, răsfăţate, le place să li se dea atenţie şi stiu să te ignore suveran atunci când nu prezinţi interes.

Deşi nu dormim cât e ziua de lungă, multe dintre noi arată tare pisicoase când se trezesc şi sunt cu adevărat adorabile. Dacă se mai şi freacă mâţeşte la ochi şi îţi aruncă o privire galeşă de copilaş bosumflat, mare minune dacă nu pici în mrejele lor.

Mda, şi avem şi gheruţe, pe care le ascuţim des pe spatele stăpânului (se crede el!) şi feţe care de care mai mieroase pe care le scoatem din desagă şi le afişăm cu măiestrie de fiecare dată când lucrurile nu merg aşa cum am vrea noi. Desigur, există şi specimene la care pisiceala nu are câştig de cauză şi atunci întoarcem spatele mândre şi ignorăm imprudentul până când se dă pe brazdă.

Ne cerem dreptul la ceva bun destul de des şi poftim numai lucruri alese. Deh, avem gusturi fine, ca nişte aristocrate ce ne aflăm!

Pe stradă mergem elegant şi dăm din posterior graţios, perfect conştiente de privirile care ne urmăresc.

Pe la terase mieunăm unele la altele sorbind din cele mai alese licori şi studiem aparent indiferente motanii din preajmă.

Ne apreciem singure în oglindă în fiecare zi şi ne considerăm superbe.

Nu vă faceţi iluzii, ştiţi deja că noi ne băgăm nasul peste tot, cunoaştem fiecare mişcare a voastră şi vă pândim orice reacţie.

Beware!

Niciun comentariu: