High expectations imply utter happiness and bitter disappointment. May we all have both in our lives!

miercuri, 25 martie 2009

Of, primavara asta!

E deja sfarsit de martie si vad ca primavara asta nu prea da semne c-ar vrea macar sa-si iteasca capsorul prin timpul asta al nostru....

Parca si copacii inmuguresc mai greu primavara asta.

Vreau sa simt mirosul ala de flori, de veselie, de verdeata in jur. M-am saturat de frig, de ploaie, de pantaloni si cizme, de oameni posaci, posomorati si de babele astea eterne de martie...

Nu v-ati scuturat destul cojoacele, dragele mele? Dati-le jos si imbracati ii de flori, inmiresmati-va cu arome noi. Sau daca nu, mergeti de hibernati pana la iarna urmatoare si eliberati-ne de frig si vreme rea.

Vreau sa imi port fustele si dresurile colorate fara sa dardai de frig, sa dau jos hainele de iarna fara sa ma trezesc a doua zi ca nu mai am voce, sa merg sa alerg cu placere, nu urmarita de nori si picuri desi si urati de ploaie. Nu mai vreau balti si caciuli, nu mai vreau sa ma feresc de masinile indiferente care te decoreaza anost cu apa murdara. Nu mai vreau sa vad caini uzi pana la piele, aciuati pe la colturi, care isi disputa teritorial capacele de canalizare cu motani urdurosi si tafnosi.

Nu, vreau sa respir aer nou, sa vad fete vesele, sa simt ca intr-adevar ne-am trezit, ca am iesit dintre umbre si am revenit la viata. Ca e in sfarsit PRIMAVARA.

Asadar, voi astia de la ministerul primaverii, investiti si voi odata fondurile alea Phare si faceti ce trebuie ca s-o determinati sa vina mai repede. Dati-i mita, faceti-i favoruri, ce stiti voi mai bine, dar sa ne intelegem, luni dimineata maxim sa fie aici, da?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Hai, mai, ca nu mai e mult si oricum nu mai e asa frig. :)
De fapt, daca stau sa ma gandesc, in ultimii ani a fost cam brusca trecerea de la iarna la vara

Cati spunea...

Well, e inca frig. Batea azi un vant inghetat....si soarele ala cu dinti....nu si-i mai pierde odata!

Cam asa, cam asa. De la cizme direct in sandale.