High expectations imply utter happiness and bitter disappointment. May we all have both in our lives!

duminică, 29 martie 2009

Voluptatea somnului

Oh, da, mi-ai lipsit atat de mult, dragul meu! Am sperat ca intr-o zi vei reveni la mine. De fapt sper asta de luni bune. Intr-o zi m-am hotarat sa fac un club ca sa te proslavesc in absentia. Dar acum ca esti din nou al meu, pot spune ca mi-e bine.

Desigur, indelungata ta absenta a lasat urme adanci asupra mea si va mai curge ceva nisip in clepsidra pana cand se vor vindeca complet. Totusi, sper ca pana la vara sa-mi recunosc din nou privirea luminoasa si ochii limpezi cu care ma obisnuisesi. Sa arunc la cos nesuferitele pungulite vinetii si sa ma cufund cu voluptate in placerea pe care mi-o ofera atingerea ta.

De-acum inainte o sa te serbez cum se cuvine in fiecare zi, dragul meu SOMN.

Gata cu insomniile, suntem din nou cei mai buni prieteni. O sa te rasfat cu asternuturi noi in fiecare saptamana si o sa iti daruiesc cele mai moi perne. O sa regasim, impreuna, voluptatea picotelii care ti se strecoara in vene ca un drog si te poarta pe nesimtite in lumea viselor.

Acum ca ne-am reunit, ai grija sa nu ma mai parasesti! Ce m-as face iarasi fara picurii tai sublimi pe gene, fara toropeala ta charismatica, fara placerea infinita de a aluneca sub patura cu televizorul deschis?

Acum cand geana mea somnoroasa s-a incumetat sa se deschida spre o noua zi, iti spun pe curand, dragul meu, pana deseara! Haladuieste pe unde te poarta calea-ti si adu-mi voluptatea ta inapoi in fiecare seara de acum incolo! N-o sa ne plictisim impreuna, promit!

4 comentarii:

Catalin spunea...

Wake up. :P
De-asta n-ai dat niciun semn de viata toata ziua? :)

Cati spunea...

Ahem...me wide awake now:)

Georgel spunea...

ah, pacat ca ai pus cuvantul "somn" in titlu. Sunt sigur ca ar fi fost interesant sa citesc despre "Dragul tau" fara sa stiu cine este.
Da, somnul :x ...

Cati spunea...

Da, trebuia sa las doar "voluptate" si sa nu mentionez cuvantul somn in text :))

Asa si intentionam dar ulterior m-am gandit sa nu se creeze vreo confuzie...