High expectations imply utter happiness and bitter disappointment. May we all have both in our lives!

joi, 26 februarie 2009

Chasing cars

Did you ever feel that no matter where you are and what you do, there is somewhere else you'd rather be and something different you'd rather do.

What if, just for once, we did what we felt like? Just because we are free to do it and we CAN. While we still can.

Cand a fost ultima oara cand ai facut ceva exact atunci cand ai simtit ca vrei sa faci lucrul ala? Si nu ti-a pasat ce zice lumea si cum reactioneaza ceilalti si cum te vor privi daca faci asta si daca...si daca...si daca...

Fara daca. Macar o data. Jump up for joy at work, give a stranger a flower just for kicks, sit down on the bus floor and ignore the others for five minutes, surprise your girlfriend with a kiss exactly when you feel like it. Be spontaneous, act on the spur of the moment, do what you feel.

Sentimentul pe care ti-l da asta e de nepretuit. Tot timpul suntem invatati cum trebuie sa ne purtam. Societatea ne limiteaza actiunile, ne ingradeste, ne ucide creativitatea. Asa ca haideti sa ne revoltam macar pentru cateva minute si sa o sfidam:)

Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden
That's bursting into life

Let's waste time
Chasing cars
Around our heads

7 comentarii:

Cati spunea...

Multumesc, e deja...

Anonim spunea...

Ok, I get the state you're trying to broadcast. Dar in afara de aia cu daruitul de flori la straini si cu sarutul, nu prea vad utilitatea lucrurilor enumerate. :)
Unless you want to lose ur job or get dirt on your pants.

Cati spunea...

Pai ideea era sa faci ceva on the spot, unexpected, cand vrei tu si cand simti, nu sa aiba o utilitate neaparat, sau cel putin nu una evidenta pentru ceilalti. Sa faci ceva ce simti tu ca ai vrea sa faci la un moment dat dar ti-e jena, teama, etc. in mod normal.

Mi-am adus aminte de un licean care s-a asezat pe jos pe podeaua autobuzului pentru ca il dureau picioarele (zicea el) si nu mai erau locuri pe scaune. Clar eu n-as fi facut asta chit ca m-ar fi omorat picioarele...

Plus, la faza cu saritul in sus, cred ca ma gandeam la mine si la alte caprite de genul meu...care simtim nevoia sa sarim in sus cand suntem happy...stii, cand ai sentimentul ala misto de bucurie asa de intensa incat iti vine sa imbratisezi pe toata lumea....

Anonim spunea...

Sa-mi vina sa imbratisez pe toata lumea? La munca? :D

Anonim spunea...

eu imbratisez pe toata lumea la munca, se pune? (bine, pe fete, ca pe baieti n-am curaj)

in rest... ce as vrea eu sa fac in acest moment e cam imposibil de facut pentru ca nu depinde doar de mine... so...

sorry for destroying your excitement :D

Cati spunea...

Well, sigur ca se pune. Dar eu vorbeam de lucrurile pe care chiar le poti face si care uneori tin de tine mai mult decat de altii:)

Cu alte cuvinte, fa un lucru pentru tine, atunci cand simti ca trebuie sa il faci.

Anonim spunea...

oookkkk.... dar s-ar putea sa nu fie si pe placul altora...